JEUGDTHEATER DE KOELKIDS BORGER ENTHOUSIAST VAN START !!

Stichting Jeugdtheater De Koelkids uit Borger is op 6 oktober 2017 gestart met het maken van een nieuwe musical. Deze musical heet “Het Musical Mysterie” van Benny Vreden met muziek en teksten van o.a. Carlo Boszhard.

De regie is in handen van Nico, Gea en Lammie en de begeleiding van teksten gebeurt door Lex. De dansjes worden net als in de vorige produktie verzorgd door onze ex-Koelkid Marieke Woering. Negentien enthousiaste jonge acteurs en actrices van 8-14 jaar zullen voor u op vrijdag 23 en zondag 25 maart 2018 de musical bij Hotel Bieze presenteren! Noteer deze data vast op uw kalender van 2018 en verheug u op een leuke familievoorstelling.

Over de inhoud verklappen we alvast dat de musical zich afspeelt op het toneel van een oud, verlaten theater. De producent meneer Ellende is een baas in het pak met veel aanzien en heeft te maken met Steef Speelberg, Saskia Stoort en het Spook. U kunt wel nagaan hoe dat gaat met een groep jonge spelers. Ze zingen, dansen, spelen alsof het geen energie kost. U kijkt eigenlijk naar de repetities en het tot stand komen van een musicalproduktie.

Daarnaast ontwerpen deze talenten zelf hun posters die in februari 2018 in het dorp worden opgehangen. Ook zullen zelfgemaakte vrienden- en vriendinnenkaarten uitgereikt worden. Het belooft weer een vrolijke energieke voorstelling te worden, waarbij vooral de inzet van de kinderen 200% is!!